Post by nekebditopon on Mar 9, 2022 8:32:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ ADSB Flight Tracker Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багато золота ▞▞▞
▞▞▞ ADSB Flight Tracker Lite 2022 version ▞▞▞
змінено на вимогу підписки, і я не використовую достатньо, щоб зберегти його
не працює втрачених серверів, як насправді!
Занадто дорого для того, що це таке. Дані Adsbexchange є краудсорсинговими і доступні безкоштовно у веб-переглядачі.
Найкращий радарний трекер
ADSB Flight Tracker Lite Seyahat ve Yerel orz
Це справжня програма Вбивця 💪, і ми думали, що останні чудові програми зникли назавжди, гарна робота, я дійсно можу використовувати це на роботі під час перерви (іноді із затримкою на 5 хвилин), однак, 100% ТОЧНО! ААА 😂😂😂😉
Непогано повільно
Просто і вище того, що я очікував.
Фантастична безкоштовна пробна версія вартує уваги!
5 хвилин використання, а потім йому потрібні гроші? Лол, я кинув його через день.
Коли ви отримаєте Corvette Corvette Corvette Corvette їжа, яка вам подобається, хто отримує кого я отримую я отримаю це я отримаю я отримаю я отримаю я отримаю це я отримаю я надішлю вам 😉
добре
Чим спрощена версія відрізняється від основної? [Чи тільки кольори відрізняються? Або щось інше]
Розглянемо можливість покупки, коли ви додасте можливість налаштувати сповіщення про бажані літаки, що летять поблизу.
Чудово! Можливо, один для гіків, але саме те, що я шукав. Настійно рекомендується.
ADSB Flight Tracker Lite მოგზაურობა და ადგილობრივი ინფორმაცია uziv
Важко знайти місце розташування
Flight Tracker ?!... дуже зайнятий екран, повний інформації. Немає довідкового меню і, мабуть, немає способу знайти чи відстежити рейс. Це додаток для гіків. не мають практичної користі для мандрівників чи господарів. Видалено через 10 хв.
Ні, це не збиралися Ліверпуль чи Манчестер
Дуже подобається реалістичний вигляд екрану радара. Чи є шанс отримати маршрутні точки та перехрестя, додані на карту, а також VOR та NDB?
Чудова програма, потрібен деякий час, щоб розібратися...один момент, чи дозволяє програма історичні маршрути, оскільки я не можу знайти жодного налаштування для цього....
Краудсорсинговий контент із платними стінами. Просто використовуйте замість цього adsbexchange.
МАЛО ПОВНИЙ AP, Спробував LITE , ТАКОЖ ПОДОБАЄТЬСЯ. ЩЕ ВЧАЮ МЕНЮ.
Люблю це
Зробив 3 покупки. Дуже повільно завантажується. Ненадійні відображення даних.
Не впевнений щодо політики скасування. Я припускаю, що ви маєте на увазі преміальну версію?? У них є полегшена версія. Що стосується програми, то просто чудовий. Найближче до диспетчерської вежі. д
Я бачу, що остання версія (9.0) вилучила одноразовий варіант покупки за 10 фунтів стерлінгів без обмежень. Як розчаровує. Я думав, що це варте того. 19/05/21. Тепер отримує 4 зірки після відновлення одноразової покупки. Отримав би 5, якби зміна заголовка екрана не була такою дурістю. Потрібні два пальці, щоб обертати екран, що також незмінно змінює рівень масштабування. Чому б просто не натиснути на поле заголовка та ввести число? За замовчуванням може бути 000, що зробить кнопку N зайвою.
ADSB Flight Tracker Lite Путовања и локални садржај vtmy
Я живу поблизу військового об'єкта, і це дозволяє мені бачити, що літає навколо.
Ice Age Adventures Pakikipagsapalaran tlg
Мені подобається ця програма, вона дуже проста у використанні
Ця програма чудова для пошуку приватних/військових літаків не на FR24 тощо. Я б із задоволенням заплатив за нього, якщо вони коли-небудь випустять посібник. Я великий авіаційний ботанік, добре володію технікою. І все ж я знаю, що втрачаю приблизно 75% програми, тому що немає посібника. Це не інтуїтивно зрозуміло, і навіть просто нечіткий огляд різних налаштувань дуже допоможе. Якщо ви платите за це, ви повинні мати можливість розповісти людям, як ним користуватися.
Я хотів би переключитися на супутниковий режим карт Google. Так як є; це блискучий додаток.
Безкоштовні дані не безкоштовні
Чудово для військових, але це дуже заплутано, тому було б 5*, якби я міг зрозуміти
Чудовий маленький додаток. Завантажений налаштуваннями та функціями. Їх невелика крива навчання, але це не займає багато часу, щоб зрозуміти все. Загалом: чудовий додаток, надзвичайно корисний.
Абсолютно видатний. Якщо ви закінчили переглядати аматорські мультфільмові програми для відстеження польотів і хочете чогось менш пухнастого та більше технічних деталей, завантажте цю програму.
Безкоштовний додаток без цінності не показує рейси, крім кількох
заплатив кілька доларів за сповіщення про близькість та ще одну функцію. варто того. це скоріше ботанік або пілот, якщо ви хочете відстежувати політ вашої бабусі, спробуйте FlightAware також на випадок, якщо розробник побачить це сьогодні, 25 квітня 2019 року, я отримав помилку з головного сервера adsb, яка з Звичайно, adsbexchange каже: заборонено, чи це код 403, я не пам’ятаю, але, сподіваюся, це проблема з їхніми серверами, а не вони регулюють дані